Zorg

Vrijwilligers

Binnen Centrum Ganspoel is de vrijwilligerswerking al jaren een vaste waarde. Deze werking is onmisbaar en complementair aan de professionele werking en vormt een meerwaarde in de ondersteuning op maat.

Zoals er talloze redenen zijn om kleur te brengen in het leven door je in te zetten voor anderen, zo zijn er talloze mogelijkheden om iets te betekenen voor Centrum Ganspoel. Heel wat bewoners kijken uit naar iemand die met hen gaat wandelen, fietsen, knutselen … 
 

Vrijwilligers worden daarom ingezet in allerlei aspecten van de werking. Dit gaat zowel over individuele begeleidingen, ondersteuning van groepsactiviteiten en/of logistieke ondersteuning.  
 

Je wordt als vrijwilliger opgevangen door vaste medewerkers van Centrum Ganspoel en krijgt hierbij voldoende tijd en ondersteuning om je in te werken. Dit alles wordt formeel gemaakt door een vrijwilligersovereenkomst. 
 

Wij zorgen ervoor dat elk bezoek een nieuwe uitdaging wordt! ”, op zoek naar aangepast speelgoed?! 

De speel-o-theek van Centrum Ganspoel wordt georganiseerd door een groepje gedreven dames.  Je kan er educatief spelmateriaal  ontlenen voor alle kinderen, ook speciaal voor de blinden en slechtzienden.