Werken bij

Werken bij Centrum Ganspoel

Bij Centrum Ganspoel hechten we veel belang aan het creëren van een aangename leef-, leer- en werkomgeving.

Het bieden van kwaliteitsvolle zorg en onderwijs is ons uitgangspunt. Om dit te realiseren zijn betrokken en gespecialiseerde medewerkers het grootste kapitaal van de organisatie.

Het Ganspoel-DNA

Om kwaliteit te garanderen is continuïteit nodig, daarom vinden we het belangrijk om in te zetten op een duurzaam personeelsbeleid. Wij gaan steeds op zoek naar mensen die passen binnen de ‘Ganspoel-cultuur’.

De begeleidster toont vormen in verschillende scherptes aan de leerling.

Respect, betrokkenheid en waardering zijn drie van onze kernwaarden. Samen verantwoordelijk, voor iedereen, en in alles wat we doen. Wie in Centrum Ganspoel wil werken, kan zich vinden in deze waarden en draagt ze mee uit.

Een dikke knuffel geven aan de lieve juf.

Oog voor medewerkers

Centrum Ganspoel staat en valt bij het enthousiasme en de motivatie van de teams. Inzetten op een aangename werkomgeving met de nodige uitdagingen en kansen voor medewerkers vinden we dan ook heel belangrijk. We zorgen voor een informele sfeer, waar een open overlegcultuur centraal staat en ieders talent tot zijn recht kan komen. De specifieke doelgroep die we begeleiden, vraagt een specifieke kennis en expertise. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd en ruimte is om kennis te delen en bij te leren.

Daarnaast blijven we zoeken naar manieren om het werk werkbaar te houden. We hebben oog voor een gezond evenwicht tussen de noden van de organisatie en de wensen van de medewerkers. 

Voor dringende vragen kan je ons steeds contacteren via info@ganspoel.be.