Werken bij

Stagiairs

Bij Centrum Ganspoel vinden we het belangrijk om onze kennis over visuele beperkingen te delen, daarom hechten we veel belang aan het aanbieden van kwalitatieve stages.

Stagemogelijkheden bij Centrum Ganspoel

In onze leefgroepwerking zijn er stagemogelijkheden voor studenten die een bachelor orthopedagogie, opvoeder-begeleider, vorming sociaal en pedagogisch werk, jeugd- en gehandicaptenzorg studeren. Daarnaast zijn er ook stages mogelijk voor logopedisten, ergotherapeuten, kinesitherapeuten, orthopedagogen, maatschappelijk werkers en verpleegkundigen in opleiding.  

Het kind kijkt geconcentreerd tijdens de oogtest.

We bieden hen de mogelijkheid om kennis te maken met onze interdisciplinaire werking en zich te verdiepen in ons gespecialiseerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een visuele en/of meervoudige beperking. 

Aanvraagprocedure

Vraag je een stage aan bij Centrum Ganspoel, dan word je door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over onze werking en polsen we naar jouw verwachtingen. Indien er een match is, word je toegewezen aan een leefgroep waar één van onze ervaren medewerkers je zal begeleiden tijdens je stage. 

Contacteer ons via e-mail naar info@ganspoel.be of neem contact met ons op via het contactformulier.