Contact

Bereikbaarheid

Met de wagen

Opgelet: sommige GPS-systemen sturen je in Loonbeek via de Hollestraat of de Biezenstraat naar Ganspoel. Via deze wegen geraak je er enkel te voet of per fiets! 

Met de auto is Ganspoel enkel via de Veeweidestraat (via Duisburg) of de Limburg Stirumlaan (via centrum Huldenberg) bereikbaar! 

 

Vanuit Antwerpen/Brussel
Volg de E19 tot Brussel. Neem daarna de ring rond Brussel richting Namen (E411) en rijd af aan afrit Tervuren (nr.1). Hou op de afrit links aan en hou de richting Tervuren aan. Volg de brede laan tot aan de tweede rotonde en draai rechts af naar centrum Tervuren. Volg in het centrum richting Duisburg. Sla in Duisberg aan de kerk linksaf en volg de baan tot de aanduiding Huldenberg – Ganspoel en sla rechtsaf.

Vanuit Limburg/Leuven
E314 en/of E40 richting Brussel nemen tot afrit Bertem-Tervuren; richting Tervuren volgen tot de 2de verkeerslichten; richting Duisburg inslaan; voor het centrum van Duisburg linksaf, aanduiding Huldenberg-Ganspoel volgen.

Samen fietsen met de klasgenootjes en de begeleider op de speciale gocart is zo leuk!

Met het openbaar vervoer

Centrum Ganspoel is momenteel moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Huldenberg-Centrum, van hieruit is het ongeveer 3 kilometer wandelen om Centrum Ganspoel te bereiken.