Plattelandscafe

Het Pop-up Plattelandscafé is gelegen op de campus van Centrum Ganspoel en situeert zich op het wandelnetwerk Zuid-Dijleland tussen knooppunt 202 en 203.
Het fietsnetwerk Vlaams-Brabant en de MTB-route Huldenberg liggen op een kleine kilometer van onze deur.

Inclusiepad

Wandelaars, fietsers en buurtbewoners kunnen in dit gezellige café samen met de cliënten genieten van inclusie en heerlijke streek- en Fair Trade producten.

Het café is elke 2de en 4de zondag van de maand open van 14.00u tot 17.30u en dit van begin maart tot eind oktober.
In de maanden augustus en september bieden wij enkele unieke, inclusieve activiteiten aan. Meer info hierover vind je in onze zomerprogrammatie.

Plattelandscafe terrasHet Pop-up Plattelandscafé staat open voor een brede samenwerking op velerlei vlakken.
Zo kunnen we ook buiten de gewone openingsuren, op aanvraag een fijne locatie bieden voor een sportief of cultureel evenement in de regio.

Wil je meer weten over dit project of wil je graag meewerken als vrijwilliger, aarzel niet en neem contact met ons via info@ganspoel.be.

Zomerprogrammatie 2017

Inclusieve wandeling

Wandelen op het inclusiepadEen gedreven natuurgids neemt je via het Inclusiepad mee over het prachtige, zacht glooiende plateau van Duisburg. Een landschap als een lappendeken van akkers, bos en weilanden.
Via verhalen en sensorische dozen wordt het landschap en de natuur dichterbij gehaald.
De gegidste wandeling eindigt in een feeërieke holle weg, waarna we op onze stappen terug keren naar het Plattelandscafé.
- vertrek aan Plattelandscafé om 14.30u
- Deze wandeling is aangepast voor rolstoelgebruikers en personen met een visuele beperking.
Er is een shuttledienst voorzien van en naar het Gemeenteplein in Huldenberg (halte van de Lijn 395 en 344). Indien je graag gebruik wilt maken van deze dienst, graag een mailtje naar info@ganspoel.be.
- duur geleide natuurwandeling: +/- 2uur (afhankelijk van het weer)
- lengte wandeling: +/- 3km