Plattelandscafe

Het Pop-up Plattelandscafé heeft vele troeven. Niet alleen qua ligging, maar ook qua concept.

Je vindt het achteraan op de campus van Centrum Ganspoel vzw en vlakbij idyllische wandel- en fietsroutes. Zo ligt het café pal aan de MTB-route Huldenberg en het wandelnetwerk Zuid-Dijleland (tussen knooppunt 202 en 203) en vlakbij het fietsnetwerk Vlaams-Brabant.

Vlakbij het Plattelandscafé vertrekt ook het rolstoel- en buggyvriendelijke Inclusiepad Ganspoel dat in 2017 werd ingehuldigd. Wie het dubbele betonbaantje heen en terug loopt, heeft al snel 3 km in de benen. Tijdens het wandelen kan je genieten van het prachtig, zacht glooiend plateau van Duisburg, een landschap als een lappendeken van akkers, bos en weilanden.

InclusiepadHet inclusief Pop-up cafeetje is best gezellig én rolstoeltoegankelijk. Je kunt er terecht voor een koffietje, een glaasje fris of andere (h)eerlijke streek- en ‘Fair Trade’-producten. Bij mooi weer kun je zelfs genieten van de stilte in onze tuin.

Bovendien organiseren we tussen de vaste cafémomenten door ook enkele unieke, inclusieve activiteiten. Ze zijn prima toegankelijk en staan open voor iedereen.

Lijkt dit je iets? Kom dan eens een kijkje nemen. Wij staan elke 2de en 4de zondag van de maand (tussen begin maart en einde oktober) voor je klaar van 14.30u tot 17.30u. Plattelandscafe terras

Ben je tot slot nog op zoek naar een fijne locatie voor je sportief of cultureel evenement? Ook dan kun je bij ons terecht want wij hebben een ruime kijk op samenwerking met de lokale of regionale gemeenschap.

Wil je graag meer weten over dit project of wil je als vrijwilliger meedraaien in het Plattelandscafé, aarzel niet en neem contact met ons via info@ganspoel.be.

 

Zomerprogrammatie 2019

Tijdens de openingsuren van het Pop-up Plattelandscafé organiseren we tussen de vaste cafémomenten door ook enkele unieke, inclusieve activiteiten. Deze zijn prima toegankelijk en staan open voor iederen.

Indien je interesse hebt en graag deelneemt aan deze activiteiten, kan je het ons alvast laten weten via info@ganspoel.be.