Speelpleinwerking

Elke zomer organiseert een groep enthousiaste monitoren van ‘t Gansspel drie weken speelpleinwerking op de terreinen van het Centrum. Dit doen ze voor zowel kinderen met als zonder beperkingen. Hierbij proberen ze inclusie en een open speelpleinwerking voorop te stellen om zo alle kinderen samen te laten spelen.
In de voor- en namiddag kunnen de kinderen een activiteit kiezen, eventueel met hulp van onze animatoren. Tussen de activiteiten door is er altijd wat vrij spelen voorzien. Zo proberen we voor elk kind een geweldige ervaring te voorzien.
Naast kinderen van personeel kunnen ook leeftijdsgenoten uit de buurt hierbij aansluiten.

’t Gansspel samengevat:

• Een speelplein voor alle kinderen
• Voor Kinderen van overal
• Monitoren met een passie
• 3 weken vol spel en plezier

Heb je na het lezen van deze pagina de smaak te pakken, maar ben je te oud om nog als kind te komen? Dan kan je je altijd aanmelden als animator! De visie van inclusie strekt zich niet enkel uit naar de kinderen, maar ook naar de animatoren. Dit betekent dat iedereen die dat wil op ‘t Gansspel de mogelijkheid krijgt om eens te proeven van het animatorschap.

Wil je graag meer weten over onze werking of hoe je animator kan worden? Aarzel dan niet om contact op te nemen door verder te klikken naar onze website of facebookpagina!

.